Skip to main content

În această perioadă sunt contactat pe cam toate canalele de comunicare de persoane interesate să cumpere material săditor care mă întreabă de unde să cumpere. Iar eu răspund imediat:

– De la Magazin Da Bacco!

De ce de la Da Bacco?

– pentru că au material săditor de calitate;

– pentru că primești ceea ce soliciți;

– pentru că este dintr-o sursă legală;

– pentru că materialul săditor are certificat fito-sanitar;

Văd pe niște forumuri, dar și pe niște grupuri de pe Facebook, cum încearcă unii să altoiască un soi interspecific pe un soi hibrid și mă întreb de ce aleg această soluție cu rezultat incert când au la dispoziție material de calitate potrivit pentru condițiile pedoclimatice din România. Plus că oamenii aceștia nu fac trafic ilegal de material săditor (știți voi la ce mă refer), ci comercializează cu acte-n regulă.

Un alt aspect care poate părea banal, dar nu este. Unii pepinieriști au anunțat disponibilitatea de a vinde material săditor încă de la începutul lunii octombrie când vițele încă mai aveau frunze. Nu prea este în regulă. Vițele astea trebuie să-și facă și ele ciclul normal de dezvoltare, de maturizare. Dacă o scoți prematur de pe bilon riști să te trezești cu material săditor care nu se mai prinde la utilizatorul final. Cei de la Magazin Da Bacco au venit mai târziu cu oferta de material săditor. De ce oare?

Am văzut dezbateri aprinse pe un forum despre materialul săditor găsit în super- hiper- magazine mai mult sau mai puțin de specialitate încă de la sfârșitul lunii septembrie!!! Da, ați citit bine. Mă întreb și eu. Oare acel material săditor este de calitate?  De unde poate proveni? Din marfa nevândută? Sau materialul săditor a fost scos cumva prematur?

De ce vă spun toate acestea? Pentru că din dorința de a face economie este foarte probabil să obțineți o „frumoasă” pagubă. Și nu pierdeți doar bani, ci și timp. Pentru că dacă vița se usucă trebuie să mai treacă un an ca să obțineți alta de calitate de care să vă bucurați cu-adevărat.

Ei, uite din acest motiv vă recomand să achiziționați material de calitate de la Magazin Da Bacco.

Lasă un răspuns

error: Acest continut este protejat la copiere!